OmCusami afacere locala

De ce avem nevoie de site pentru afacerea noastră?

11

Profesionalism și încredere

Indiferent de afacerea pe care o ai, un site este primordial în relația ce o construiești cu clienții. Fie că e un site de prezentare a afacerii tale, fie că e un site de vânzare acesta arată profesionalismul firmei tale. În zilele noastre orice nevoie ai în primul rând o cauți pe internet, un studiu făcut de eCommerce Fundation arată că 88% din oameni caută pe net înainte să cumpere, îți dai seama ce mult înseamă să fii prezent și tu? Dacă oamenii ce vor să cumpere nu se familiarizează cu tine de pe internet le va fi mult mai greu să îți intre în magazin, pe lângă acest lucru încrederea pe care le-o poți câștiga pe internet pusă pe lângă calitatea serviciilor sau a produselor tale e succesul garantat către clienți noi și păstrarea celor existenți.

22

Remarketing

Remarketing-ul este cea mai importantă "unealtă" de care dispunem, de aici vin peste 90% din vânzări. Este calea prin care ne putem diferenția potențialii cumpărători ce au fost la noi pe site prin diferite interese și comportamente ale lor. Spre exemplu (prin exemple cred că întelegem cel mai bine) dacă tu ai un site de haine pe care intră 1000 de persoane pe zi în urma reclamelor de Google Ads sau de Facebook Ads, noi putem să trimitem reclame specifice oamenilor ce au fost pe site în funcție de categoria ce au vizitat-o (fuste femei, tricouri bărbați etc...) sau în funcție de produsele pe care aceștia le-au accesat și pentru care au aratat un anumit interes și să îi convingem sau să le aducem aminte de produsele lor favorite. În general o persoană trebuie să vadă o reclamă a unui produs ce l-a vizualizat de 9 ori până să cumpere.

33

Transparență și comunicare

Un site este locul ce îți definește afacerea. Orice client ce are nevoie de o informație despre produsele sau serviciile tale, informații de contact, orar, reduceri etc... va căuta pe Google. Site-ul este locul unde trimitem orice om când vrea să afle ceva despre noi ca firmă, locul unde toate informațiile firmei noastre se regăsesc într-un mod structurat și ușor de găsit de către utilizator. Importanța transparenței, a comunicării și a prezenței online cântărește enorm de mult în luarea decizilor în materie de produse sau servicii de către clienți. Un site bine structurat și optimizat își va face treaba de la sine și va transforma potențialul client în clinet fără ca noi să mai facem mare lucru, munca grea fiind dusă de site în convingerea omului. Probabil dacă ai ajuns până aici mi-am făcut bine treaba.

Ce trebuie să îndeplinească un site

OmCusami afacere locala

Să fie responsive

Un site pentru a putea fi folosit de pe orice dispozitiv ca tabletă, telefon și computer trebuie optimizat pentru fiecare dispozitiv în parte. În medie peste 80% din oameni folosesc cel puțin doua device-uri pentru a naviga pe internet ceea ce înseamnă că afacerea ta trebuie să poată fi accesată de pe orice dispozitiv fără probleme.

Să fie optimizat

Un site implică mult mai multe lucruri decât te-ai putea gândi dacă nu ai mai făcut asta niciodată. Acesta trebuie să aibă conținut relevant, ușor și clar nișei pentru  care este conceput. Orice utilizator trebuie să poată găsi ce informație dorește într-un site din 3 click-uri pentru a nu risca să îl plictisești și astfel să părăsească site-ul tău. Tot odată acesta trebuie optimizat pentru scopul afacerii tale în funcție de strategia de marketing, știm ce vrem să obținem de la oameni: contacte ca adresă de mail și telefon, întrebări, vânzări directe în cazul magazinelor online, completare de formulare etc… 

OmCusami afacere locala

Site-ul este o investiție în afacerea ta pe termen lung. Acesta îți poate schimba direcția business-ului. Că ne place sau nu totul se mută în online iar în curând vom ajunge ca lipsa site-ului pentru o afacere să fie ca lipsa buletinului pentru o persoană. Unde caută toată lumea informații despre produse și servicii prima dată dacă nu pe internet? Dacă tu nu ești prezent nici nu vei fi luat în considerare de majoritatea oamenilor și vei ajunge să pierzi clienți foarte importanți. Ține pasul cu tehnologia!

Întrebări frecvente

Un site implică câteva costuri de întreținere pentru domeniu(.ro, .com etc…) și găzduire, toate datele și fișierele site-ului trebuie să fie pe un server ce poate fi accesat tot timpul pentru ca site-ul să fie funcțional. Prețul diferă în funcție de necesitățiile tale și furnizorul ce oferă aceste servicii. Pentru un site de prezentare costurile încep aproximativ de la 250 lei pentru domeniu și găzduire.

Prețul realizării unui site constă în dificultatea acestuia și ce nevoie trebuie să îndeplinească business-ului tău. Prețul unui site de prezentare începe de la 400$ și crește în funcție de cerințele tale și implicit ale business-ului tău.

Un site de prezentare poate fi gata în 2 săptămâni. Acest lucru depinde foarte mult de dificulatea acestuia timpul putând să crească, dar acest lucru îl stabilim împreună.

Tu trebuie să vii cu dorința de a vrea ca business-ul tău să crească, cu conștientizarea importanței unui business profi față de unul “lasă că merge”, cu câteva informații ce trebuie puse pe site si eventual câteva poze. aaaaa și bună dispoziție!

Eh dacă ai deschis și asta ori ești super curios ori super hotărât. Dacă te-ai hotarât că vrei să îți duci business-ul la un alt nivel completează formularul de mai jos și te voi contacta eu în cel mai scurt timp pentru a putea povesti mai ușor.

Indiferent că ai afacere business 2 business sau magazin online site-ul este primordial în a face lucrurile cu rezultate bune și măsurabile. 

Exemple de site-uri faine realizate de mine

De când am dat drumul la site lumea a început să ne sune mult mai des. Important e că nu ne mai sună pentru informații generale ce le găsesc deja pe site. Acolo ținem lumea la zi cu modificări, oferte, prețuri... Super mulțumiți, a iești exact așa cum am vrut!
OmCusami afacere locala
Escobar Phone Service
Propietar
Cel mai bun, frumos, util și bine optimizat site din lumea aceasta😆. Realizat doar pentru a prezenta ce ofer eu și a avea o carte de vizită mult mai utilă și rapidă. Site-ul OmCuSami e făcut de mine, Sami. În caz că ai avut o experiență bună până mă bucur tare mult.

OmCuSami
Marketer
Am apelat la Samir pentru a ne face site-ul service-ului nostru de telefoane mobile și suntem foarte mulțumiți de rezultat. Acuma oricine vrea să afle informații despre noi le găsește într-un mod organizat și atractiv.
Razvan
Propietar
Sami a reusit sa ne faca un site cum am cerut noi: modern, cu butoane foarte evidente, care sa scoata munca noastra in evidenta. Ne-a consultat de foarte multe ori si am gasit un echilibru intre ce voiam noi si functinalitatea buna a site-ului.Acum avem un portofoliu online de care suntem foarte mandri.
Garajul Galben
Propietar

Mai ai vreo întrebare?

OmCuSami

Super! Mail-ul tău a fost înregistrat.

A fost o eroare în procesul de trimitere a mesajului.

OmCuSami will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.