Instagram Ads

Cum folosim Instagram-ul pentru a ne crește afacerea locală?

      Probabil ai tot auzit de Instagram și dacă ai cont personal cu siguranță ai văzut o mulțime de reclame pe el, reclame care poate chiar te interesau. Deoarece doar în România 🇷🇴 sunt peste 3.423 milioane de utilizatori de Instagram sunt ferm convins că și publicul tău țintă este prezent acolo. Ei bine cum ar fi ca și afacerea ta să atragă clienți de pe Instagram? Cum ar fi ca oamenii interesați de afacerea ta, dar care nu știu de tine sau de oferta pe care o ai să intre la tine pe site, să îți trimită un mesaj și la final să cumpere? 🛒

Haide să vedem cum putem face asta cu afacerea ta!

 •       Instagram-ul este o platformă folosită în marea ei majoritate de tineri ce se axează pe conținut foto de calitate înaltă. 🌇 Pentru a-ți face afacerea cunoscută pe Instagram sunt necesare câteva lucruri de optimizare a contului afacerii tale (în caz că nu este deja optmizat). Printre acestea se enumeră un bio bine făcut, un profil business pentru a putea crea reclame, dar nu în ultimul rând un profil bine organizat din punct de vedere al informațiilor transmise și a calității pozelor. 📸
OmCusami afacere locala
 •       Este important să știm că vânzarea propriu zisă nu se va face direct pe Instagram. Oamenii nu intra pe Instagram pentru a cumpăra, dar prin reclamele potrivite putem duce oamenii pe site, pe messenger sau în alte locuri unde le putem da mai multe informații despre ce își doresc ei și oferim noi și unde le demonstrăm că noi suntem cea mai bună opțiune.
 •       Pe Instagram putem face lumea conștientă de produsele sau serviciile noastre prin reclame bine optimizate, folosind dimensiunile necesare a pozelor, dar și textul este foarte important. Utilizatorul văzând mii de poze zilnic pe Instagram trebuie să îi atragem atenția și o facem cu ajutorul graphic designe-ului bazat pe studii psihologice de atragere a atenției.🤓 După ce atragi atenția unui utilizator întră în rol copywriting-ul care îl convinge că vrea să afle mai multe stârnindu-i curiozitatea și care îi prezintă produsul sau serviciul tău fără să îl agreseze și să fie super direct. 
 
 •       Pe lângă toate aceste mai sunt mici trucuri prin care putem crește afacerea ta într-un mod organic folosiind #hashtagurile corecte, geolocația, story-urile  și postări de calitate și cu frecvența bine definită. Toate aceastea dacă sunt folosite corect pot face minuni mai ales pe plan local.

Exemple de cum ajută Instagram afacerile locale

 • Să luăm exemplul unei pizzerii. Indiferent de locația acesteia cu siguranță prin împrejur există firme sau cartiere pline de oameni. Dacă noi ne lăudăm zilnic cu cea mai bună pizza, care este super delicioasă din cauza ingredientelor și rețetelor italienești folosite, pentru care facem câteva poze profi în care să arătăm cât e de delicioasă pizza noastră și cum mozzarela se întinde pe ea. Cu un copywriting bun și pozele potrivite dacă arătăm reclama oamenilor de la firmele din zona cu 2-3 ore înainte să ia prânzul și oamenilor ce frecventează zona mai mult timp cu siguranță vor veni să vadă ce are acea pizza de e atât de delicioasă și o vor încerca  să se convingă. Dacă noi oferim pizza ce o promitem, ne vor recomanda mai departe colegilor și prtietenilor, le vom oferi un discount sau o mică atenție dacă revin a doua oară și uite cum deja dacă am convins 10 oameni și ei ne recomanda la cel puțin 2 oameni defapt sunt 20 de oameni și te las pe tine să tot faci calculul mai departe. Să nu mai spun de cei ce vor reveni mai ales pentru că stau sau lucrează în zona afacerii tale.
 
 • Un alt exemmplu poate fi un cabinet stomatologic, cum ar fi ca oferta noastră să apară oamenilor din zona cabinetului tău stomatologic imediat după ce aceștia au căutat pe Google un dentist și noi să venim cu o ofertă bună fiind și aproape ca locație de ei? Cred că deja știm amandoi pe cine vor alege.

Sunt mii, dacă nu chiar zeci de mii de oameni pe Instagram ce au nevoie de afacerea ta, dar care probabil nu știu de ea și de calitatea ce o oferi tu. Trebuie doar să ieșim în fața lor în modurile corecte și cu siguranță tu vei fi mulțumit că afacerea îți crește iar oamenii vor fi mulțumiți că și-au rezolvat nevoia prin servicii sau produse de calitate.

De ce am nevoie de Instagram Ads?

 1. Pentru a crește vizibilitatea firmei tale – peste 250 de milioane de oamenii se uită la story-uri zilnic.
 2. Pentru a atinge publicul țintă potrivit afacerii tale.
 3. Pentru a arăta profesionalism și încredere – dacă Coca-Cola încă se promovează pe Insta cu siguranță și tu ai nevoie.
 4. Pentru că toți tinerii între 18-35 de ani sunt mai prezenți pe Instagram față de alte rețele sociale.
 5. Pentru că în România încă este un potențial uriaș să convertești la un preț foarte bun.
 6. Pentru că poți targeta oamenii în funcție de Instagram, Facebook și de site-ul tău.
 7. Pentru că rata de engagemant pe Instagram este cea mai ridicată față de orice altă platformă.
 8. Pentru că oamenii intră pe Instagram să vadă lucruri ce îi atrag – locul ideal să le arătăm produsele noastre de care au nevoie.
 9. Pentru că dacă 90% din “Top 100 Global Brands” utiliează Instagram cu siguranță și afacerii tale îi va face bine.
 10. Pentru că 58% din utilizatori își urmăresc brandul preferat pe Instagram.

Câți utilizatori activi de Instagram sunt în România?

0
milioane de posibili clienți pentru afacerea ta

Întrebări frecvente

După cum tot îmi place să spun: de dorință în primul rând! De lucrurile tehnice ca Facebook Business, Business Profile, setarea campaniilor pentru Instagram, designe-ul reclamelor, copywriting și cercetarea pieței mă ocup eu. Cel mai probabil de la tine voi avea nevoie doar de poze, e important să ținem story-ul activ.

Nu există suma ideală pentru Instagram. Contează foarte mult ce tip de business ai, cum e publicul tău țintă și care e cea mai bună cale de a-i face să convertească. Eu nu recomand mai puțin de 300-400 de lei pe lună indiferent de cele menționate mai sus.

Site-ul este unul din cele mai importante obiecte în markting-ul online. De aici poți controla clienții, poți trimite reclame nișat în funcție de categoria vizitată de ei, de produsele vizitate, dar poți găsi și oameni ce au un comportament asemănător cu cei ce au cumpărat de la tine. Dacă nu dispui de resursele necesare pentru site putem colabora și fără, dar vor fi unele lucruri de care nu vom dispune. Scrie-mi si haide să afli totul exact!

Rezultatele pot să apară și după 3-4 săptămâni, dar pentru a construi ceva sănătos acest lucru se face în timp. Pentru ca analiza clienților să fie cât mai reală, reclamele să învețe ce au de făcut cât mai bine, avem nevoie de cel puțin 2-3 luni de zile.

Mă bucur să văd că ești hotărât. Acest lucru depinde de cât sunt de aglomerat și de câte proiecte am în acest moment. Lasă-mi un mesaj în formularul de mai jos și te contactez imediat ce am 30 minute libere să discutăm tot ce te interesează pentru a-ți face cunoscută afacerea locală.

Oameni ce au încercat Instagram Ads

Noi la Garaj am fost sceptici la început cu privire la puterea Instagramului în marketing, dar după ce ne-am hotărât să investim s-a văzut o schimbare uriașă în bine. Chiar au început să vină comenzi direct pe Instagram ca să nu mai spun de câtă lume a auzit de noi din social media. Dacă ai o afacere în care crezi și e și puternică vizual îți recomand Instagramul și pe Sami cu cea mai mare încredere.
Dragoș
Garajul Galben
Am tot auzit de Instagram Ads, dar până nu am încercat nu m-am putut convinge cât e de folositor. Toți tinerii sunt acolo și dacă le arăți ceva frumos pentru aria lor de interes e imposibil să dai greș, e o modalitate foarte ușoară de a-ți răspândi afacerea și să faci oamenii să audă de tine. Mie una mi-a folosit mult iar colaborarea cu Samir a fost foarte bună și cu rezultate. Răbdarea și încrederea sunt esențiale.
Camelia
Producător produse naturale
Partea de Instagram m-a ajutat foarte mult mai ales la început de business când lumea nu prea știa de noi. Am investit în poze și am avut încredere în Sami că face treabă bună și uite așa am ajuns să fim cunoscuți de toată lumea din zonă. La prânz zilnic este tot ocupat. Recomand mai ales pentru propietarii de afaceri cu burgeri, pizza sau alte tipuri de mâncare arătoasă.
Anca
Propietar restaurant

Preț Pachet Instagram Ads pentru afaceri locale

Pachet Instagram Ads

199 euro / lună

Ce include pachetul?

La achiziționarea pachetului Instagram Ads beneficiezi și de Pachetul Facebook Ads GRATIS. Afacerea ta va fi promovată și pe Facebook și pe Instagram pentru doar 149 euro/lună.

Pentru a ajunge să avem rezultatele ce ni le dorim este necesar să urmăm o strategie de marketing bazata pe obiectivele noastre. Acesta o realizez eu în funcție de afacerea ta, obiectivele noastre, publicul țintă și buget.

Ca orice afacere să arate profesionist are nevoie de un designer bun care să cunoască psihologia omului, sa fie inventiv, să știe să atragă atenția asupra reclamei iar în același timp să păstreze stilul firmei. Cu atat mai mult Instagram-ul este bazat pe imagini relevante nișei tale, de calitate înaltă ce stârnesc emoție în oameni.

Ca o reclamă să fie completă avem nevoie de un text ce face omul să își imagineze cum îl poate ajuta produsul sau serviciul nostru. Acest lucru pus pe lângă o poză bună poate face minuni pentru afacerea ta.

Reclamele propriu-zise se realizează din Facebook Business, unde putem targeta oamenii ce știm că pot fi interesați de afacerea noastră. Putem retargeta oameni ce au interacționat cu afacerea noastră sau căuta oameni asemănători cu cei ce au cumpărat până acum de la noi și multe alte opțiuni ce ne pot aduce clienți.

Analizăm continuu ce se întâmplă cu reclamele ce le-am lansat. În funcție de anumiți parametrii ne dăm seama dacă reclama este eficientă, ce funcționează și ce nu și astfel le îmbunătățim pentru a ajunge la cele mai bune și ieftine rezultate.

Pentru a face reclame pe Instagram ai nevoie de Pagină de Instagram, cont de Facebook Business, Facebook Pixel instalat pe site-ul tău în caz că deții site, cont Google Analytics și instalarea lui, măsurarea acțiunilor ce ne interesează din partea clienților pe site-ul tău se poate face cu Google Tag Manager. De asemenea pentru a arata cât mai profesionist vizavi de client, pagina de Instagram trebuie să aibe un bio bine gândit, highlights impecabile, story-uri ce atrag atenția și alte lucruri de care mă voi ocupa eu fără să îți bați tu capul.

Pentru a avea rezultatele dorite este nevoie de postări constante pe social media care să informeze, dar care să și vândă. Poze ce atrag, cu descrieri bine optimizate pentru obiectivele afacerii tale.

Să nu uităm de unul din cele mai importante unelte ale Instagramului și anume Story-urile. Locul unde putem face lumea curioasă cu ajutorul inventivității, a pozelor relevante și tehnicilor de atragere a oamenilor către afacerea ta.

Prinde oferta!

Adaugă Pachetului Instagram Ads următoarele pachete:

Facebook Ads

Dacă achiziționezi pachetul Instagram Ads beneficiezi și de pachetul Facebook Ads GRATIS!

Google Ads

Dacă achiziționezi pachetul Instagram Ads beneficiezi și de pachetul Google Ads la doar 50 euro/lună!

Comadă rezultate pentru afacerea ta

* plata nu se face online, eu te voi contacta și vom vorbi mai multe despre afacerea ta, despre ce îți pot oferi eu raportat la business-ul tău precum și multe alte lucruri despre online.

Mai ai vreo întrebare?

OmCuSami

Super! Mail-ul tău a fost înregistrat.

A fost o eroare în procesul de trimitere a mesajului.

OmCuSami will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.