Facebook Ads

Fă-ți afacerea cunoscută în tot orașul sau chiar în toată țara!

E pentru tine dacă:

Ești antreprenor sau vrei să devi unul și vrei să ai rezultate.

Ai încercat să te promovezi singur, dar nu ai avut vânzări.

Nu ai timp să te ocupi de promovare afacerii tale.

Vrei să fii profesionist și să îți duci afacerea la un alt nivel.

Facebook pentru creșterea afacerilor locale

      Te-ai întrebat vreodată de ce chiar dacă știi că livrezi produse sau servicii de foarte mare calitate lumea nu se înghesuie la tine? De ce e tot mai greu să vinzi și să atragi lumea spre afacerea ta chiar dacă ți se pare că faci totul bine?

      Ei bine probabil competiția a crescut foarte mult în ultimii ani, multe afaceri au apărut iar clienții sunt super comozi și prind încredere rapid pe social media într-un brand. Chiar dacă oferi servicii de calitate nu e suficient, oamenii trebuie atrași la afacerea ta iar ca să înțelegi de ce afaceri din țări precum USA sunt mult mai dezvoltate, e pentru că știu să profite de oportunități și nu le e frică de tehnologie, ei au înțeles de ceva timp ca toată lumea se mută în online. În USA peste 86% dintre companii utilizeaza Facebook Ads. La noi cifra aceasta este muuuuult, mult mai mică, cu toate că este în creștere față de anii trecuți ceea ce înseamnă că încă e un potențial uriaș aici de care probabil și unii dintre concurenții tăi profită deja.

 

Probabil și tu ai dat boost direct din Facebook la 1-2 postări și nu s-a întamplat nimic notabil chiar dacă Facebook-ul ți-a luat banii. Asta înseamnă să faci lucrurile neprofesionist și fără cunoștințe, ajungi să arunci banii fără să ai rezultate. Ei bine multitudinea de cursuri, master-ul și facultatea m-au învățat multe lucruri ce deabia aștept să le aplic pe afacerea ta. 

Cu ce îți ajută Facebook ads afacerea?

 • Ne ajută să atragem oameni interesați de afacerea ta
 • Ajută la prezentarea produselor
 • Ajută la comunicarea cu clineții
 • Ajută la răspândirea produselor promoționale
 • Ajută la câștigarea încrederii oamenilor
 • Ajută la formarea unui brand pe perioadă lungă
 • Ajută la comanda de produse sau servicii
 • Ajută să aducem oamenilor aminte că au nevoie de produsul sau serviciul nostru
 • Ne ajută să ajungem la publicul nostru țintă
 •       Facebook-ul este o platformă de socializare care de câțiva ani încoace nu mai este străină aproape nimănui. Toată lumea are un smartphone și cine are un smartphone cu siguranță are și Facebook, mai exact peste 10.000.000 milioane de români au Facebook. Acesta vine și cu un mare avantaj pentru noi, cei ce avem o afacere și vrem să obținem mai multe conversii (vânzări în general) deoarece cei de la Facebook au inventat Facebook Business, o platformă de unde se pot crea reclame, însă, avantajul nu stă în crearea reclamelor…până la urmă degeaba îi arăți unui vegetarian o reclamă la carne, nu? 
 •       Avantajul acestei platforme este capacitatea de a selecta publicul dorit în funcție de nevoile, obiectivele și business-ul tău, adică dacă ai un service auto ai vrea ca reclama ta să ajungă la cei ce au mașină și sunt interesați de un service auto. Exact cum bănuiești, Facebook Business realizează (dacă este folosit corect) conexiunea dintre nevoie și ofertă. 

Cum vrei să vinzi mai mult dacă doar 100 de oameni știu de tine dintr-un oraș cu 100.000 de potențiali clienți?

 •  Putem ajunge la oameni după muuulte caracteristici ale lor, de la modeul telefonului, până la job-urile pe care le au, statusul relației, proaspăt căsătoriți, cu copil mic sau chiar în funcție de interesele lor din ultimele zile și mai exact în funcție de ce au căutat pe internet, cu ce produse au interacționat și așa mai departe. Toate acestea ajutându-ne să nișăm oamenii în funcție de obiectivele noastre și să arătăm reclama noastră oamenilor predisuși să fie interesați de afacerea ta.
 •     Țintim oamenii ce au nevoie de produsul sau serviciul nostru, oameni ce sunt indeciși ce să cumpere sau la cine să apeleze iar cu tehnicile corecte de copywriting și graphic design, dar și cu o calitate a produsului sau serviciului pe măsură, cu siguranță putem face conversii și răspândim afacerea ta mult mai multor oameni ce efectiv au nevoie de ea.
 •       Până la urmă unde este cel mai ușor să identifici potențiali clienți? În locul unde ei stau în fiecare zi cand se relaxează iar atunci noi venim în întâmpinarea lor și le spunem ” Hei, vine ziua unui prieten apropiat? poate i s-ar potrivi brățara aceasta” și uite așa i-am adus aminte de ce are nevoie și cum noi îi rezolvăm problema exact cand el este relaxat și liniștit. Când faci acest lucru nu crezi că șansele să cumpere brațara de la tine sunt foarte mari? Cu siguranță! 
 •       În concluzie Facebook Ads ne ajută să ajungem la oamenii ce sunt ineresați de produsul sau serviciul nostru, idiferent care este acesta. Fiecare business are un public țintă la care dacă ajungem cu tehnicile corecte, vei fi uimit de ce rezultate putem obține. Nu în ultimul rând ne ajută să informăm lumea despre business-ul nostru, despre ce facem, cum facem. Este unul din cele mai bune “mecanisme” pentru a câștiga încrederea oamenilor.

     De ce să stai să te caute clienții, care de multe ori sunt foarte indeciși în loc să îi căutăm noi pe ei și să le arătăm ce produse sau servicii de calitate avem? E timpul să îți scoți afacerea în fața oamenilor ce au nevoie de ea și nu știu ca există.

Pentru cine NU este promovarea pe Facebook

 • Nu e pentru tine dacă nu ești o persoană deschisă la lucruri noi
 • Nu e pentru tine dacă nu vrei să îți dezvolți afacerea
 • Nu e pentru tine dacă te mulțumești cu ce ai
 • Nu e pentru tine dacă ai timp o grămadă să îți promovezi singur afacerea
 • Nu e pentru tine dacă nu vrei clienți noi
 • Nu e pentru tine dacă nu vrei să îți prezinți afacerea într-un mod profesionist

Cum se va schimba afacerea ta după 2-3 luni de promovare pe Facebook

Va arăta profesionist

Cum poți câștiga încrederea unui om dacă nu prin prezentarea ta? Vom avea grijă ca afacerea ta să aibă o prezență profi pe Facebook astfel încât oamenii să înțeleagă că pot avea încredere în serviciul sau produsul tău.

Va fi cunoscută de zeci de mii de oameni

Cum să vinzi oamenilor dacă nici măcar nu știu de afacerea ta? de ce oferi tu? cum oferi? Ei bine noi vom face ca vestea afacerii tale să se ducă la cât mai mulți oameni interesați de produsul sau serviciul tău.

Va atrage clienți profitabili

Vom atrage oameni interesați de afacerea ta care așteaptă de mult produsul sau serviciul tău, dar nu știau de existența și calitatea produselor sau servicilor tale și care la rândul lor îți vor recomanda afacerea mai departe.

Va face clienții să revină

Toată lumea știe că profitul frumos vine din fidelizarea clienților. Cu ajutor Facebook-ului vom convinge clienții tăi existenți că tu ești cea mai bună opțiune și îi vom face să revină să cumpere tot de la tine.

E timpul să vezi marketing-ul online ca pe o investiție nu ca pe o cheltuială!

Uite câteva exemple de clienți ce au înțeles importanța
marketing-ului online:

Cu greu am înțeles importanța Facebook-ului în viața unui business, dar de când am văzut ce rezultate pot avea și cum afacerea mea a ajuns mult mai cunsocută și căutată după câteva luni de Facebook Ads am decis ca asta să fie una din investițiile prioritare în fiecare lună. Frizeria mea după promovare a început să aiba 90% locurile ocupate iar vizibilitatea a crescut enorm față de oamenii care ne interesează.
Alin
Frizeria din Pod
Înainte să mă promovez pe Facebook aveam cam 5-6 oameni la clasele mele de Yoga. După o discuție de câteva ore cu Sami unde mi-a explicat cum stă treaba cu oamenii și Facebook-ul, am decis să investesc. El a făcut strategia și tot ce e tehnic si vreau să vă spun că în nici 1 lună de zile am depășit 20 de oameni la fiecare clasa! Cea mai bună investiție pentru mine!


Bia
Instructor de Yoga
M-am decis să investesc în Facebook după o discuție cu un prieten din străinătate ce mi-a explicat cum acolo toate firmele profită de Facebook pentru a se promova. L-am contactat pe Sami, am făcut site iar mesajele au început să curgă pe Facebook de la oameni interesați de reparația telefoanelor, dar care până atunci nu știau de noi. De 1 an de zile investim și suntem super mulțumiți de rezultate!
Albuț Denis
Propietar Service Telefoane
Am început un business nou cu prăjituri de casă și am avut nevoie de tot ce e tehnic. Sami s-a ocupat de toată partea tehnică pentru Facebook Ads iar după 1 lună de la lansarea paginii de Facebook am avut peste 400 de like-uri iar după mai o lună am avut vânzări de peste 1000 Euro în două săptămâni. Ceea ce pentru un business de două luni a fost super! Vă recomand cu încredere să investiți in Facebook!
Carmen
Patiser

Întrebări frecvente

Răspunsul scurt este da, se pot face reclame și fără site însă rezultatele nu sunt nici pe departe ca cele când poți “controla” oamenii ce îți vizitează site-ul și poți măsura să vezi ce merge, ce nu, ce comportament au oamenii și cel mai important nu poți face remarketing.

În primul rând de Facebook Business, de acolo se controlează toate reclamele. Nu îți fă griji dacă nu ai și nu e optimizat că mă ocup eu de el să îl fac potrivit afacerii tale. În al doilea rând daca dispui de site ai nevoie de Facebook Pixel instalat pe site, Google Analytics, poate unele lucruri vor fi măsurate cu ajutor Tag Manager, dar la fel, de partea aceasta tehnică mă ocup eu. Tu trebuie doar să vrei ca afacerea ta să crească.

Acest lucru îl putem afla împreună. Indiferent de afacere, Facebook este o opțiune de luat în calcul, după cum bine știi majoritatea clienților tăi, dacă nu toți sunt pe Facebook, dar în funcție de bugetul tău și obiectivele afacerii tale decidem împreună care canale sunt mai potrivite.

Pentru acest lucru ne ajută istoricul firmei tale. Analizez persoanele cu care ai avut interacțiune pe Facebook sau dacă ai o listă cu contacte ar fi perfect și realizez profilul clientului ideal. Ca mesajul nostru să atingă cât mai bine publicul țintă trebuie să știm cui ne adresăm, ce nevoie are omul respectiv și cum anume business-ul nostru rezolvă acea nevoie.

Aceasta este una din cele mai frecvente întrebări întâlnite în rândul clienților mei. Suma diferă în funcție de obiectivele tale și de strategia de marketing folosită. Dacă ești la început de drum și nu ai un buget mai mare pentru Facebook Ads suma minimă ce eu o recomand este între 300-400 lei pe lună pentru a putea avea rezultate.

Prețuri promovare Facebook

Pachet Facebook Ads

199 euro / lună

Ce include pachetul?

La achiziționarea pachetului Facebook Ads beneficiezi și de Pachetul Instagram Ads GRATIS. Afacerea ta va fi promovată și pe Facebook și pe Instagram pentru doar 149 euro/lună.

Pentru a ajunge să avem rezultatele ce ni le dorim este necesar să urmăm o strategie de marketing bazata pe obiectivele noastre. Acesta o realizez eu în funcție de afacerea ta, obiectivele noastre, publicul țintă și buget.

Ca orice afacere să arate profesionist are nevoie de un designer bun care să cunoască psihologia omului, sa fie inventiv, să știe să atragă atenția asupra reclamei iar în același timp să păstreze stilul firmei.

Ca o reclamă să fie completă avem nevoie de un text ce face omul să își imagineze cum îl poate ajuta produsul sau serviciul nostru. Totul este psihologic, aici ne ajută foarte mult profilul clientului ideal.

Reclamele propriu-zise se realizează din Facebook Business, unde putem targeta oamenii ce știm că pot fi interesați de afacerea noastră. Putem retargeta oameni ce au interacționat cu afacerea noastră sau căuta oameni asemănători cu cei ce au cumpărat până acum de la noi.

Analizăm continuu ce se întâmplă cu reclamele ce le-am lansat. În funcție de anumiți parametrii ne dăm seama dacă reclama este eficientă, ce funcționează și ce nu și astfel le îmbunătățim pentru a ajunge la cele mai bune și ieftine rezultate.

Pentru a face reclame pe Facebook ai nevoie de Pagină de Facebook, cont de Facebook Business, Facebook Pixel instalat pe site-ul tău în caz că deții site, cont Google Analytics și instalarea lui, măsurarea acțiunilor ce ne interesează din partea clienților pe site-ul tău se poate face cu Google Tag Manager. De asemenea pentru a arata cât mai profesionist vizavi de client, pagina de Facebook trebuie optimizată pentru a oferi cele mai relevante informații pentru potențialul client.

Pentru a avea o pagină de Facebook curată și profesionistă ai nevoie de postări constante din care oamenii să fie informați de serviciile sau produsele tale.

Pentru a arăta cât mai profesionist cu putință este necesară optimizarea paginii de Facebook pentru vânzare și informare, cu poze la dimensiunile corecte pentru a putea fi văzute atât de pe mobil cât și de pe desktop, dar și optimizarea răspunsurilor automate cât și realizarea paginii să îndeplinească obiectivul afacerii tale.

Prinde oferta!

Instagram Ads

Dacă achiziționezi pachetul Facebook Ads beneficiezi și de pachetul Instagram Ads GRATIS!

Google Ads

Dacă achiziționezi pachetul Facebook Ads beneficiezi și de pachetul Google Ads la doar 50 euro/lună!

Comandă vânzări pentru afacerea ta

100% banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Pentru a te simți tu mai în siguranță luăm în calcul și situația ipotetică cum că nu ai fi mulțumit. Astfel îți voi da banii înapoi 100% fără ca tu să fi nevoit să dai vreo explicație. Ai 30 de zile să vezi dacă afacerea te merge spre bine și se merită investiția! 

Mai ai vreo întrebare?

OmCuSami

Super! Mail-ul tău a fost înregistrat.

A fost o eroare în procesul de trimitere a mesajului.

OmCuSami will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.